#talks

Advertisement


About last night and morning after 🥳  #friends     #memories     #laughter     #talks     #makingmemories     #grateful     #embracethejourney     #somuchlove     @hazeltonto   ❤️


0💬Normal

PEACEFUL JOY 🕊  #simplethings     #walks     #talks     #myfavmoments     #myheartsmiles     #us     #family     #comoamo     #grateful  


0💬Normal

Palladium party in Toronto. Excellent talks, great crowd and energy. . . . . .   #party     #magazine     #talks     #christmas     #fun  


0💬Normal

Primera imágen oficial de "Locke & Key", la futura serie de Netflix basada en las novelas gráficas de Joe Hill. . . .   #podcast     #noctambulospodcast     #podcasting     #programa     #show     #episodio     #cine     #movies     #tv     #tvshow     #series     #seriestv     #noticias     #news     #juegos     #games     #gaming     #instapodcast     #instadaily     #talks     #friends     #night     #onair     #netflix     #lockeandkey     #joehill     #keyhouse  


0💬Normal

CANCERIAN AND CONVERSATION. FOLLOW   @22cancerian22   .   #22astrology22     #22cancerian22     #22cancer22     #cancerian     #cancer     #cancerquotes     #cancerfact     #cancerlines     #facts     #follow     #mood     #blood     #white     #green     #moonchild     #astrology     #zoadic     #zodiacsigns     #watersign     #short     #talks     #conversations     #discussion     #stroke  


4💬Normal

Advertisement


~With a new friend and a mentor Dr. Francois from 🇫🇷, he makes u curious, think and asks lots of questions. He knows more about 🇧🇹 than me😅~   #friends     #talks     #bhutan     #france  🇫🇷   #nationaldaydinner2k19     #brussels  🇧🇪   #bhutanembassy     #timewellspent  


0💬Normal

Being at   #talks   is not always easy, but deserves the time invested at the end. . I'm thinking about revamping my blog in the middle of this   #Instagram   time. Why for? Some of you ask me sometimes my opinion on   #series   or   #videogames   and this character count is not enough. . Would you like something else on that   #blog  ? ........ Estar en   #charlas   no siempre es fácil, pero merece el tiempo invertido al final. . Estoy pensando en   #volver   a mi blog en medio de este   #tiempo   de Instagram. ¿Por qué? Algunos me pedís mi opinión de series o   #videojuegos   y este número de caracteres no es suficiente. . ¿Qué más os gustaría   #ver   en ese blog?


6💬Normal

"I fell in love with who I am and got engaged to freedom now I'm married to my success."💛💛   #candizalexiz     #livelaughlove     #women     #neworleansgirl     #neworleans     #selfies     #caramelgirls     #chocolategirls     #positivevibes     #girlpower     #inspiration     #motivation     #freedom     #selflove     #melanin     #plussizewomen     #wcw     #beautifulwomen     #travel     #curvygirls     #positivememes     #funtimes     #food     #atlanta     #girltalks     #talks     #freespirit     #freeyourmind     #freeyourself  


0💬Normal

Beberapa temen ngerasa bosen dengan rutinitas kesehariannya. Rutinitas yang itu itu aja. Tapi mamak percaya bahwa sebenernya setiap orang memiliki passion-nya masing-masing. Passion itu menghempaskan kebosanan. Passion biasanya berupa hal-hal bermanfaat yang membuat otak bekerja lalu menghasilkan sesuatu. Tatkala kamu ngelakuin sesuatu apapun yang mana kamu rela untuk nggak dibayar, itulah passion. Ada orang yang passion-nya menjahit, ada yang memasak, ada yang ngajarin anak belajar, ada yang main sama anak, ada yang membaca, ada yang ngedesign, ada yang nulis, dll, bahkan gga sedikit orang yang passion-nya ngehasilin uang lho. Pada intinya temukan passionmu, lalu tetap dekat dengan Allah. Karena saat kita memiliki passion, dan kita dekat dengan Allah, maka gga akan pernah ngerasa bosen meski kamu dirumah terus 24 jam, atau bekerja terus 12 jam, ato aktivitas rumah tangga yang gga kelar-kelar, ato ngurus anak dan aktivitasnya sepanjang hari. Kamu akan tetap enjoy ngejalanin ini semua, apalagi kalo kamu dapet support full dari suami, itu bonus banget yang luar biasa dari Allah. Allah hadirkan rasa jenuh pada manusia dan dunia, karena Allah ingin kamu kembali pada-NYA, dan karna Allah RINDU dengan doa-doamu. Berdo'a lah karena do'a bisa mengubah takdir. Inget kan bahwa gada yang bisa mengubah takdir kecuali do'a dan gada yang bisa bikin umur jadi lebih panjang kecuali perbuatan baik. . قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ لَا يَرُدُّ الْقَضَاءَ إِلَّا الدُّعَاءُ وَلَا يَزِيدُ فِي الْعُمْرِ إِلَّا الْبِرُّ (الترمذي) . Bersabda Rasulullah shollallahu ’alaih wa sallam: “Tidak ada yang dapat menolak taqdir (ketentuan) Allah ta’aala selain do’a. Dan Tidak ada yang dapat menambah (memperpanjang) umur seseorang selain (perbuatan) baik.” (HR Tirmidzi 2065) . . .   #ikainhereTalks     #cute     #art     #baby     #blackandwhite     #colorful     #color     #ootd     #qotd     #adventure     #journey     #travel     #Iove     #friend     #friendship     #kids     #children     #child     #family     #wordart     #potrait     #photograph     #photography     #scetch     #memory     #memories     #talks     #world     #speak  


0💬Normal

She has late night conversations with the moon....he tells her about the sun.....and she tells him about.....YOU.....🌹🌹🌹🌹  #she    #talks    #moon    #he    #tells    #her    #sun    #him    #about    #you  


0💬Normal

. . La VOILÀ Ma MOTIVATION...🙏🏾😇   @tedx  _official   @ted   . . 🔴 FOLLOW 👉🏾   @thedoctorbruno   👈🏾🔴 .   #thedoctorbruno     #choose2grownow  . . .   #talk     #talks     #tedx     #brest     #france     #coach     #gabon     #bretagne     #etudiant     #success     #speaker     #gabonais     #tedxtalks     #tedxtalk     #inspiration     #motivation     #successful     #motivational     #inspirational     #tedxspeaker     #tedxspeakers     #inspirationalquotes     #motivationalquotes     #motivationalspeaker  


2💬Normal

. . TU VEUX RÉALISER TES RÊVES 🤔🙄🤨   @tedx  _official   @ted     @tedximtatlantiquebrest   . 🔴 FOLLOW 👉🏾   @thedoctorbruno   👈🏾🔴   #thedoctorbruno     #choose2grownow  . . . .   #talk     #talks     #tedx     #france     #coach     #gabon     #success     #speaker     #gabonais     #tedxtalks     #tedxtalk     #inspiration     #motivation     #successful     #motivational     #inspirational     #tedxspeaker     #tedxspeakers     #brunomoutou     #inspirationalquotes     #motivationalquotes     #motivationalspeaker  


0💬Normal

Advertisement


HELLO FROM   @sevenstargv   😄👋🏽🤙🏾Ummm we have   @youtube     #channel     #nowrunning   that you can   #SUBSCRIBE   to get the   #latest     #talks   from our,   #TheTimesOfNow   ,   #series   where we talk about the 21st Century,   #life   and the   #opportunities   it brings in the   #informationage   vs the   #industrialage   🚫🧢💨 A lot of the talks will be from me❗😎And there will be   #specialguests   that will be also   #interviewed  ❗❗Meaning....we'd #❤   #love   to   #interview   anyone that   #feels   they fit the theme. All you have to do is send a DM and we setup a time at a location or do a   #videochat   interview.   #Essentially   we will interview   #brand     #owners   because that's what our talks are about. ♨️Connecting with like minded♨️ people who have the power of influence and want to use it positively all the time. Us sharing these words and   #ourtime   is in   #hope   🙏🏾of   #inspiring   ending the world poverty mindset in exchange for a wealthy mindset, globally🌍🌎🌏...hope you enjoy the talks, remember to   #share   them with your friends or us with your feed back thoughts and as always be great and have a great day/night.   #PeopleBeforeIncome     #STAMPEDANDAPPROVED     #BillionairesByChoiceNotByBirth     #PBI100DAY     #PBICULTURE  


0💬Normal

Sharing gagasan, nambah ilmu, nambah link & ide2 bersama teman2 pelaku UMKM, senior2 dan juga tokoh2 Semarang & Nasional. . Ada Pak   @arnazandrar   ketua Kadin Semarang, Ketua Baznas dan Bang   @billymambrasar   Staf Khusus Presiden bidang Milenial, Duta SDG's Indonesia, Founder   @kitongbisa  _id yg Luar biasa menginspirasi Kami.. . Optimis Indonesia akan Makin Maju! di tangan pemuda pemudi millenials yang Cerdas,Kritis & Peduli Sesama, peduli Lingkungan berkelanjutan. . Maju Terus UMKM & Hidup Indonesia ! 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩   #semarang     #umkm     #entrepreneur     #talks     #sharing     #ideas     #manfaat     #workshop     #balaikota     #billymambrasar     #jokowi     #millenials     #stafkhususpresiden     #sustainability  


0💬Normal

When you and your mom are so busy in your damn funny yet important conversation, all of a sudden your father clicks you both. Such a sweet moment.   #mom     #dad     #lovetothemoonandback     #momanddad     #buyingnewtv     #readyfordusshera     #throwback     #happymoments     #anjuligautam     #gautamanjuli     #anjuli     #talks     #endlesstalks     #missingsister     #jyotsna     @jyotsnarobin2906     #indirapuram  


0💬Normal

Mais rostos, mais detalhes do meu beauty talk com   @sisleyparisofficial   e   @ajour  . Foi tão especial e as imagens estão tão bonitas que não resisto: tenho que continuar a dividir! (📷   @maguarnieri  .photo)   #sisleyparisbrasil     #sisleyparis     #beleza     #pele     #skincare     #maquiagem     #beautytalk     #sitebeautyeditor  


10💬Normal

Talks   #dadanddaughter     #talking     #talk     #talks     #talkietalkie     #lgbtqfamily     #gay     #gaydad     #socal     #cali     #dadlife     #preemie     #fountain     #greysky  


1💬Normal

Just gotta make a ton of things louder and I am releasing a bunch of stuff.   #newmusic     #talks  


0💬Normal

Next Page